Fixar dag..


Åka o sola snart,, Mmm måste vara lite brun tills imån när man ska ha klänning :P hehe  sen åka till mamma o kolla bilen,  se vad vi kan fixa på den..  sen ikväll blir det Bingo lotto hemma hos Marre :D Miljonerna är mina..! mouuhaaa   Måste fixa lite alkohol till imån med.. får ta en sväng på bolaget.. alltid lika kul att gå där inne.. vill ha så mycket. :D haha


Peace out!


Sikken dag..


Började med min dag efter pappa o dom hade åkt härifrån.. Åkte till lindome , mötte upp mamma, hon hade varit hos veterinären med min lilla kisse.. stackars liten.. sen så åkte jag till Willys o mobbade Marre o robban lite, hehe,, de ska dom bara ha! :D  Åkte en sväng till skroten i kållered, letade efter en framlykta till min bil,, gick in o letade efter en opel, men hittade inga på skrot-gården.. :) ahah  Åkte till k-center o mötte daniel,, plockade lite kläder till honom som han skulle ha på nyår.. mycket fint må ja säga :) Köpte mig själv 2st mössor, det behövs, fryser ju skalle o öronen av mig :S, svin kallt ute! Jag och daniel åkte Barro, han behövde klippa till sig lite och klippte topparna och lag i några slingor.. Gott att klippa sig o så inna nyår. det behövdes iaf.. :D

Robban har köpt sig ett Xbox. så han o daniel o jag har stuttit o spelat.. Iallafal dom har suttit o spelat i några timmar nu."Call Of Durty" .spelade iaf lite fifa08..inte lika kul som fifa street.. men det är ändå kul.. Dom fick "lips" skiva och 2 slasslösa mickar med.. gött då kan man sjunga med sin sköna stämma på dagarna och helgerna när man häller i sig lite alkohol :P hehe Har fått springa efter Elona som en jävla dåre också, ska ta allt som jag har i rummet o dra med sig ut,, sket unge.. plockar upp mina saker i lådorna o lägger de någon annanstans som man får leta efter,,

Jag fattar inte hur jag kan käka så mycket som jag har käkat i dag.. Hur fan får allt plats? Käkade frukost, sen lagade ja middag när jag kom hem, sen Lebkuchen, lite godis,popcorn, sen lagade jag mat igen, sen kom michaela hem och lagade mat så åt ja igen :P hehe   ne nu ska jag borsta mina gaddar och skölja flour sen slänga mig i sängen o drömma bort i mina underbara drömmar.. :D  Natti Natti..

Peace out!


Lebkuchen

Vaknade 7:30 av röster som jag kände igen.. och det var min köra farmed hans tjej och deras kompis.. Dom har varit i tyskland och firat jul hos deras päron.. alltså min farmor.. Och katja då, pappas tjej, har sina föräldrar i tyskland hon med..Blev så glad, han hade köpt med sig lebkuchen, det är en tyska julkaka.. Jag och Michaela är uppväxta på dessa..:D Mmm så goda dom är, jag äter alla färger, det är samma innehåll i alla, bara olika på utsidan.. Michaela äter bara de ljusa..Alltså mer till mig :D hehe..  Det finns mycket som jag och Michaela är uppväxta på som kommer från tyskland, så är det när far kommer från tyskland.. En jätte stor burk med 10 olika lebkuchen i olika formar.. Mmmm...
 Blev så glad nu, nu blev min dag ännu bättre ! Tack pappa! :D












Peace out!


Think one moore time!

If I could hold you close, Like you were never gone, If I could hear your voice, You'd tell me to be strong. But sometimes I just can't, I just don't understand, Why you had to go, I guess I'll never know. Ain't it funny how you think You're gonna be OK Till you remember things ain't never Gonna be the same again. The same again Ain't it crazy how you think You've got your whole life planned Just to find that it was never ever In your hand. If I could get to you, I feel it in the air. My world don't make no sense If I'm without you in it And sometimes I just find Can't deny. Don't know why, Why'd you have to go? And leave me here alone. You don't see it coming Change When the future comes knocking It changed It can make you or break you too. You'd just have to make it through!


Peace out!


Söndag..

Faaan sikket fint väder det är i dag! Riktigt kallt ute, men det är så mysigt när solen skiner och det är blå himel,, en perfekt viner dag!  Vaknade upp hemma hos Marre i dag.. Sov över där i går.. Mmm så mysigt.. Tittade på Mysteriet på Greveholm, men vi blev så trötta så vi fick stänga av.. Sen sov vi så gott..

Var hemma hos Johan i går, mysigt du hade det hemma,,Tittade på lilla jönson ligan :P hehe  sen så åkte jag till Tommy och hälsa på honom,, tittade på film med han o Hosam, men som vanligt så somnade jag :P hehe Vaknade av att han väckte mig,, och så ligger den en tallrik med macka till mig, mmm,,, typ frulle på sängen fast, nattmat på sängen :D

Mötte Christoffer på vägen hem, tog oss en cigg o tjötade, har inte sett han på ett tag  nu, varit i thailand i 2veckor det lilla svinet.. Saknat honom jätte mycket ! ..  Nu sitter ja hemma, ska ta mig en dusch och laga lite mat,, har precis käkat frukost,, men ja tittar på matlagningsprogram, så jag blir lite sugen på att laga till något gott :P hehe i love to cook!


Peace out!


Dagen efter!

Igår så va jag och Marre hemma hos syrrans kompis i kungsbacka, satt hemma hos Lollo, spelade idolspelet, kan inte riktigt säga att vi var grymma, jag och marre var i samma lag,, vi sjön typ det vi kunde i låtarna, haha inte så mycket då :P Och dessa frågor, dom var vi inte heller så speciellt bra på.. Efter detta så traskade vi ner till kungsbacka "city", gick in på peppes.. trodde iaf att det skulle vara 25+ där men det med mer 40+.. och det var väl inte det vi var ute efter.. Så jag o marre stack in till stan, pelle var också med.. Marre jobbar kompis jobbade på blvd i går, han hade fixat vi på gästlistan, så vi gick förbi alla.. gött som fan, slippa stå i de jävla kalla pissvädret..

Kan säga att vi tillbringade kvällen i baren där uppe, där robert jobbade.. Mmm gratis är gott.. :D haha Det var en riktigt kul kväll i går.. det blev nog lite för mycket alkohol,, men jag mår bra ändå.. Jag o marre ville inte lämna baren, så vaknten fick slänga ut oss. men när vi kom ner så var det så läng kö till garderoben så vi tog en cigg på de och drack upp våra öl.. Men då kommer vakten ner o ser oss..
Han- men jag sa ju till er där uppe att ni skulle ner..
Vi- Men det var ju där uppe, nu är vi ju här nere.. + att det är en jätte lång kö, så låt oss dricka o röka upp..
Söta som vi är så fick vi ju givetvis det.. så han bara skrattade och gick i väg..

Kom hem till marre vid 5tiden.. Mmm äntligen kan man slänga av sig kläderna och krypa ner..
Sitter nu hemma hos marre, jag har inte kommit så långt.. Vi fick gå upp tidigt och städa och göra i ordning, för emelies och marre päron skulle komma på en fika.. efter de så kröp vi ner i soffan o kolla på tv.. Blev hungringa, missade och glömde av fyllekäket i natt.. så det blev att vi traskade ner till nisses och köpte oss kebab tallrik.. Mumma.. Nu ska jag antingen kolla på film eller ta ur tummen ur röven och ta mg upp till mamma på något sätt och hämta min bil.. Men det är den där orken som fattas... men den kommer väl förhoppningvis någon gång under kvällen.. :)


Peace out!

Nu är julen över....nästan iallafall..


Igår var det ett jäkla ståhej.. så mycket folk och julklappar.. jag har nog inte sett så mycket julklappar under en gran innan,, kan säga att det var närmare 200st och nu ljuger jag inte.. det är sjukt mycket julklappar! Det var iallafall en mycket trevlig kväll i går.. Började med att titta på Kalle Anka, sen smög vi oss ut till köket och började äta.. Jag äter dock inte jul maten, så jag fick nöja mig med potatisgratäng och kyckling :P hehe    Jansons, köttbullar, bacon-lindrade priskorvar, julskinka osv usch o fy.. Det är ju ett bord fyllt med mat..

Jag hade inte önskat mig något speciellt, bara saker till min blivande lägenhet i framtiden..Jag har ju förfasen 9st flytt-lådor med saker som jag har köpt själv och fått i present, till lägenheten.. Jag har ett komplett hem i lådorna.. Jg har allt smått (nästan), säng med sängram nyköpt, köksbord med stolar, soffbord....Så igår fick jag..
  • Glöggsett
  • Tallrikar (jätte fina)
  • Dusch draperi (döskalle)
  • Badrums matta (döskalle)
  • Handukar (döskalle)
  • 2st stora Ungsformar (svart-vita, älskar dom)
  • 4st små ungsformar
  • 2st runda ungsformar
  • 2st hjärtformade ungsformar
  • Kött/grill-bestik
  • Toast
  • Sängkläder sett
  • Pengar
  • Presentkort hos frisören
  • Trosor (hotpants,Älskar dom)
Jag är så nöjd med allt som jag fick.. Tack ska ni ha! :D
Familjen blev ju givetvis superglada över det som dom fick också !

Senare på kvällen när gästerna hade åkt hem, så kommer vännerna upp på lite öl :P mumma.. satte oss i soffan o tjötade, mycket trevligt.. Tog fram datorn och började kolla på några roliga klipp på youtube.. att vi inte dog av skratt :P


Idag så ska jag och Marre till kungsbacka och festa med min andra syster Angela,,ska sitta hemma hos Lollo o njuta :P  hehe..sen blir det av att vi drar till kungsbacka "city" och går loss eller så åker vi in till stor staden Göteborg!
Ska käka nu, sen börja göra smått i ordning mig..tur att man inte är bakis i dag, är bara jävligt seg ihuvudet :D haha
ne nu gurrar magen efter mat! :D Mmmm


Peace out!


God Jul på er Alla!

Idag är det julafton, men det känns iallafall inte så.. inget jul utan snö..
man får inte den riktiga julkänsklan riktigt,, iallafall inte jag. Jag vill ha snö på min jul!  Men man kommer nog i den julstämmningen sen när alla i den tjocka släkten har kommit. När man sitter vid bordet och äter jul maten. sitter i soffan och myser med glögg och alkohol, godis och annat smått och gott:P hahaTittar på kalle Anka.. Öppnar paket :D

Idag så kommer min och michaelas familj, sen kommer robbans päron, och han bror + familj sen så kommer vänner upp efter maten o klapparna.. då ska de supas :D ahaha  Vi brukar alltid dra till lindo på julaftons kvällen, men i år så går det ikke, dom har sålt och bytt ägare, som öppan nästa år..så i år får det bli hemma  och mysa till det med familj och vänner:Pska ju ut i mån, så man får ju hålla sig i skinet! hehe :)


God Jul!


Peace out!


En vanlig måndag!


Ja, jag kan berätta lite om helgen.. Hemma hos Marre i lördags, Mycket roligt måste jag säga.. En hel del tjejer och en hel del sexleksaker och en hel del alkohol :D haha Mmmm me like!  En mycket trevlig kväll som vi tackar Marre för!
Vaknade upp hemma hos marre, med Emma och Emelie och Marre vid min sida! :P mycket mysigt må ja säga.. Minna iaf att jag och Emma låg och höll om varandra när vi somnade in så gott.. :) Bästa som finns att hålla om eller bli omhållen när man ska sova.. Mmmm...
Det finns lite bilder på min nattstad om någon är sugen på att se .. Nattstad.se/Loritz


På söndag så kom min mor o hämtade upp mig och Emma.. Mådde väl inte all så förtjusande bra! Upp till mamma o laga bilen,, mmm va sugen ja var på de,, varje gång som jag skulle böja mig ner till motorn.. aj aj aj.. Men det gick till slut, biljävlen är nu lagad, ska besiktiga den i morgon bitti..hoppas att den går fullt ut igenom den nu.. inte varit några problem innan förutom den dumma lampan och handbromsen, men sen har den varit som en pärla! :)
Käkade lite thaimat hos mamma,, mumma:P fick hjälpa till lite där hemma med bygget trotts att jag va fruktansvärt bakis..


Jobbat i dag, det gick förtjusande bra,, lite segt i morse bara, satte klockan på 5:40 men gick inte upp förän 7:30 ..  Började 8:30,, så jag hann utan att stressa.. men det va ju så jävla gött att ligga i sängen o sova.. men pengar är ju lite bättre än att sova i vissa lägen.. Jobba i mån med, lite smått utklädd till jultomte var uppdraget..  Får väl se hur det blir med den saken.. kan slänga på mig en tomteluva iallafall.. :)


Nu har jag iallafall lagat mat tills i mån, så jag passade på att laga till idag samtidigt,, Mmmm mycket gott må ja säga,, det blev potatis, lax och stekta färska grönsaker :P mmm ... Dom skulle bjuda på smörgåstårta men jag äter dock inte denna snuskiga göran som ligger på smörgåsen :P hahaha

Nu ska jag packa in lite julklappar, pappret tog slut i går,, attans, men min snälla mor var o köpte nytt till mig i går kväll,, jätte fint var de, små söta tomtar :o)



SEX PARTY POLICE


Peace out!


Sex-Party... :D


Nu vill jag bara Gratta min kära vän Marre som fyller 20 år i dag!! GRATTIS!!  Nu får du äntligen gå till bolaget själv o hanlda det goda! :P hehe  Ett år närmre livets slut :) hahahahaah....

Ja i dag då så ska vi hem till Marre-flarre som ska ha ett litet Sex-Party för oss tjejer,, det kommer det en tjej som ska visa upp lite sexleksaker, underkläder, lite sexiga lite kinky.. det kommer nog bara de ena och de andra.. :) Här kommer det iaf provas, trycka in i mun och andra "hål" på varandra, daska till varandra i huvudet..prova lite kläder... Och vi kommer ju givetvis att supa samtidigt...så denna kväll kommer att bli en minnesvärd kväll,, om vi nu kommer komma ihåg den ..hahah jodå, det ska vi nog göra,, :D Eller va säger ni tjejer.. :)


Nu på dagen så ska jag hem till min kära mor o laga min billampa.. det är ett måste! efter de så drar jag hem til flarre o göra i ordning mig!


Igår efter skolan så åkte jag o anna en sväng till andra långgatan! Vi var lite sugna på att titta efter julklappar (till oss själva) i Martinshop och sex in the city.. :P  vi är sånna och vi kommer alltid att vara såna!
När vi står utanför en av sex-butikerna så säger anna en sån schysst
-Anna- Faaan,, jag är riktigt sugen på något nu!
-Alexandra- Va fan väntar du på?.. det är väl bara gå in o leta vad du vll ha!.. hahhaha :D




peace out!


Hon vill hitta sin prins!



Prinsessan vill hitta sin pris som hon kan leva lycklig med..
Hitta den lilla grodan och kyssa den.. och PUFF så blev det en vacker prins!
Som bara är hennes, han som håller henne kär!
Och dom lever lyckligt i alla sina dar!


Peace out!


Skiiiit väder!


Varit o jobbat nu,, rätt så lung kväll i da.. det är så segt bara när man ska gå från boende till boende i detta jävla piss väder,, det är ju ett sånt regn som man blir pisseblöt av.. usch :S  Ska ta mig en dusch nu, är helt genom svett efter allt springande och alla tvätt marskiner och torktumlare som har stått på i lägenheterna.. + att man ska laga mat i denna värme.. ohhh.. rena bastun..

Skola i mån,, sista dagen ,sen så har vi jul looooooooov :D weeiii.. Kommer antagligen att jobba så mycket som möjligt nu på lovet.. måste få in dessa gooooa pengar :D hehe  Sen hem snabbt, ska sitta barnvakt en stund på eftermiddagen/kvällen, vet inte ännu hur länge ja ska sitta, men det får vi se i mån..
Sen så ska jag även hinna med att laga min jävla bil jävel, den nedrans fram lampan.. sen så får vi beställa en ny bestiktning.. segt att åka dit igen,men nu hoppas jag verkligen att bilen går igenom.. en besiktning för den jävla lampan.. ahhh :S


Peace out!


Klassfoto! :D





Ja här har vi då min stora o kära klass.Omv3 (omvårdnad)
Vi har Anna på första raden,sen på andra har vi, Cissi, Alexandra Och Tim..Klassen är inte stor, men den är fruktansvärt grym :P haha  Vi 5 USKOR! haha 
För er som inte vet vad USKA är, så är det en förkortning på Undersköterska,, och det är va vi är utbildad till när vi går ut skolan!

Jag hittade tyvärr inget större leende hemma att ta på mig,,
haha annars då hade jag gjort de.. mouuhaaa

Inte långt kvar nu klassen,, 11 Juni då smäller det!















Peace out!


Jobba, Jobba, Jobba..


Ja,då ska man jobba o dag mellan 14:30- 21:30.. jag satt uppe i går natt, var lite svårt att sova, var inte så trött, men sen så fick jag allt tvinga mig till sömns.. Vaknade för 30 min sen kanske, legat i sängen o dragit mig :P sen så fick jag dra mig upp.. står i köket nu,ska äta lite frukost och göra något gott att ta med till jobbet..

Jag har haft såna konstiga drömmar nu de senaste, förstår mig inte riktigt på dom..Känns lite som att dom är verkliga,,Ibland får jag såna drömmar som jag verkligen inte kan slita mig i från, vill bara ligga kvar o drömma vidare,såna sköna o underbara drömmar :D hihi då finns det inget bättre att ligga kvar i sängen o drömma sig bort i drömmarnas värld!



Peace out!


Sista praktikdagen på Lindonvägen..


Sista praktikdagen på lingonvägen i dag med då.. Varit en rätt så soft dag i dag.. Kom dit runt 3 tiden, drack lite te och tog de lungt,, vid 6 tiden så åkte vi personal och de boende till liseberg.. Det va så mysigt att gå runt där.. men vi va inte där så länge eftersom att vi hade beställt färdstjänst..men vi var där iaf 2½ timma. det räcker gott o väl.. det är ju lite tungt att köra om kring med rullstolar.. Det är ju för fasen som ett träningspass,, upp och ner för backar.. man är ju helt slut i kroppen :D

Blev att jag slutade lite senar ei dag än tänkt,,skulle slutat 21:30 men kom inte därifrån förrän strax över 22.. Så körde jag hem Johanna med som bor i billdal, tyckte lite synd om henne att hon skulle få ta bussen in till järntroget och sen hem till billdal. Så snäll som jag är så körde jag hem henne.. Så nu e jag hemma, ska ta mig något att käka är lite små hungrig nu på kvällskvisten :) hehe

Innan jobbet i åkte jag till frölunda torg för att handla lite grann.. Köpte en present till Marre-Flarre mycket fint vill jag bara säga. du kommer att bli så glad och nöjd.. :D hihi.. sen var jag inne en sväng på bolaget.. Hon i kassan kollade lite konstigt på mig, hon tänkte väl hur fasen ska denna lilla tös får ner allt detta :P haha.. Det såg ut som att jag köpte för 5 personer :P hehe köpte ut cider till Emma och öl till mig själv.. flask öl,, finns inget godare.. hatar att dricka burk öl.. usch..

Det är så gott att veta att jag har jobb på både lingonvägen och på önnered,, lite extra jobb så där...goa pengar är det iaf.. iaf på kvällarna som man tjänar mer på + att det är mycket roligare och skönare att jobba kvällar än dagar.. Kommer nog att få en go lön dom här närmaste månaderna.. weeeiii... :D Pengar är det ju inget fel på och det kan man ju inte få för mycket av.. pengar är alltid uppskattat och bra att ha tillhands! Ha lite koooosing i kappsäcken :P Ska lägga undan mycket nu,, ska troligtvis ut på äventyr efter studenten... om jag nu får ihop tillräckligt med pengar.. hoppas på det bästa!



Peace out!


Ett stort frågetecken (?)


Jag förstår inte riktigt.. förstår mig inte på dig! Har ingen aning om hur du fungerar, hur du tänker eller aggerar.. Det är inte så speciellt lätt för mig att kunna se vad det är som händer.. Kan inte svara på mina egna frågor.. Jag kan inte svaret på dom..Det är du som har svaret på mina frågor! Gör dig tydligare så att man kan förstå utan att behöva tänka o leta efter svar! Det är inte lätt när det är svårt! Och just nu är det svårt,därför är det inte så lätt för mig! :D




Peace out!


Sista praktikdagen på Önnered..



Idag var det min sista praktikdag på önnered.. kommer att jobba där då och då, med praktiken är slut nu.. tiden har gått så fruktansvärt fort.. en termin har redan runnit förbi!  Jag gav min tack-present till camilla i dag och så fick jag presentkort på 200kr på hela frölunda torg och en puffkudde som man lägger i micron, sen runt nacken eller på magen om man har mens värk, eller på ryggen om man har ont där.. eller varföf  inte lägga den där du har ont :P hehe

Sitter nu barnvakt åt Elona snäll som jag är.. :D måste smita ner tillmin bil o hämta min cigg som jag glömde :S så får jag släppa ut troja på en rastning samtidigt..  Börjar bli hungrig nu också,, vette fasiken va jag är sugen på och va jag ska laga för något... det är så segt när det inte finns något som är lätt att tilllaga, utan måste ta i och laga något stort o jobbigt.. Sugen på soppa..och det finns ju iaf tillbehör till de.. så soppa får de bli.. :D

Ska ta mig en dusch snart och smörja in mig med lite brun-utan-sol lotion..måste få en liten finare färg.. det  blir inte så ofta att man åker o solar.. hehe fuska till de lite granna.. :)

peace out!


Nya skor till nyårsklänningen!?



Några schyssta nyårs skor kankse.. eller vardags..:D





 Gå in här o kolla in några av dess heta skor :D   http://www.have2have.se/group


peace out!


Jul Handla!


I mårse så åkte jag och besiktiga min dexter.. handbromsen gick iaf igenom men framlampan är fortfarande helt efterbliven,, glapp i den jävla kabeln... gubben var så snäll mot mig, men han kunde ju varit lite snällare o inte skrivit uppden förbaskade lampan.. men men., jag har iallafall en vecka på mig nu att fixa den och beställa en ny tid, annars så får jag körförbud igen.. ahhh :S

Åkte och hämtade upp Anna efter detta. åkte till min praktik i önnered.. vi skulle vara där o titta lite grann och se hur bra jag har det,, Våra lärare Kia och jenny var också med.. Visade runt lite och tjötade.. testa lite hjälpmedel och andra saker.. det var kul att se dom ligga i hängmattan och ligga i en stor puff-kudde med ett bolltäcke, testa musik-bädden.. hehe :D

Efter detta så släppte jag av Anna i mölndal igen, så åkte jag vidare till kållered, traskade in på IKEA o handlade lite, skulle egentligen bara handla "tack present" till mina handledare, Camilla och Helena.. Men det är ju så svårt att låta bli o handla till sig själv, så jag köpte mig några glas och muggar :D hihi och ett par glasskålar,och lite sand och ljus och stenar att sätta o skålen.. :D sen in på coop o kolla läget.. Plötsligt så hör jag en lite ledsen ynklig röst som skiiiiiker på morfar.. Jag hittar flickan och pratar med henne,, så går vi till INFO-disken.. så tanten där ropar upp att det är en liten Emelie som letar efter sin morfar Tomas.. hihi.. Morfar kom och både Emelie och morfar blev glada.. DAGENS GÄRNING!! snäll jag e :D Syster Angela kommer till kållered och kollar lite med mig, sen så kom vår kära mor,, tar oss en fika på cafe-graffiti.. Mumma.. Bakad potatis det är inte fel :P hehe

Hemma nu iallafall, käkat lite mat och trixat ihop presenterna.. Jag är verkligen helt jävla slut nu, är så trött i huvudet och ögonen orkar jag knappt hålla uppe..,får ta och lägga mig o vila en stund,, ska ju orka med dagen i morgon med.. sista dagen på min praktik på önnered, då kan man inte försova sig o komma sent.. i tid ska de vara! :D Mycket godis kvar sen i går,, mmm ska lägga mig i soffan nu..äta lite och vila lite.. hihi :D



Peace out!



Kontaktannons!



Hej! Jag är en eldsprutande gynekolog som längtar efter lite HIV i mitt liv. Jag älskar att leka kurragömma och att äta skalbagge men jag avskyr kattungar. Jag letar efter en könsjungande kannibal som kan ha sex dygnet runt med en urinerande gräshoppa. Du bör vara homofob och det gör inget om du är motbjudande från topp till tå. Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp kaffe. Jag bor under Kungens säng. Kram!




Peace out!


Jag vill haaaaa....

 Ohhh jag vill ha dom! Dom e ju så jävla snygga.. Nyårs skor kanske!? :D


Väntar på att mitt bud som jag har lagt ska vinna.. :P hihi
Hoppas på det bästa, för jag vill så gärna ha dessa!!
Mmm i realy like this sexy shoe!

Glögg-mys..



Ja, då har man jobbat i dag då,, Min kära mor kom o hämtade upp mig vid 7:30 och körde mig till jobbet.. Min bil är ju som sagt körförbud på :S hehe men inte länge till (Ska besiktiga den i mån bitti kl 7)... Kom till jobbet, började med att dricka lite glögg och mysa till de innan  vi gick in till de boende.. Så gott de var! Blev riktigt varm o go i kroppen! :D  Dagen i sig har varit jätte bra, lugn fast ändå lite stress.. men ändå helt ok.. Vi hade ett överflöd med päron.. Vi får fruktkorgar 1gång i veckan. och denna gången var det nästan bara päron, och det är inte så många som äter de och då får man bara slänga dom tillslut.. så jag gjorde en insats och bakade en päronpaj(smuldegspaj).. snäll som jag är! hihi.. Bakade den strax innan jag slutade, han inte smaka på den, men jag hoppas att kvälls-personalen tycker den va god .. hihi 

Hemma nu, precis käkat.. Är så mätt så jag tror att jag spricker snart..ahhh.. :S  Har köpt mig en fet godis påse på vägen hem,, undara hur fan jag ska få plats med några godisbitar i min mage.. får ta o springa några varv runt huset eller varför inte upp och ner för backen och trapperna :P hehe  Nu ska jag krypa ner i soffan o kolla på "Svenska hjältar" :D och försöka trycka i mig någon enstaka godis.. hehe..



Peace out!


All i want for Christmas is you...



I won't ask for much this Christmas
I don't even wish for snow
I'm just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won't make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won't even stay awake to
Hear those magic reindeers click
'Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you
All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children's
Laughter fills the air
And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me the one I really need
Won't you please bring my baby to me...



Peace out! 


Idol 2008!




Är det någon som ska vinna idol så är det Kevin. Han är en värdig vinnare av någon. Han kom till sverige för ett år sedan den 12/12-07.. Han har lärt sig svenska så jävla bra på en sån kort tid. Man ser på honom att detta är det han vill, det lyser om honom när han står på scenen... Kevin is the shit! :D Sån röst han har, man får ju gåshud så det stäcker sig över hela kroppen. Han har varit med i melodifestivalen 2gånger för sitt hemland Malta. Man ser ju på honom när han står på scenen att han är så avslappnad och självsäker.. Grym är han! Han om någon förtjänar detta! Han ska Vinna!






Peace out!


Det finns så mycket som jag vill...

Jag tror att jag går och gömmer mig för ett tag.. Jag pallar inte med vissa saker.. Det blir för jobbigt.. Orkar inte med allt som dyker upp i mon väg just nu och förstör för mig, det är redan jobbigt som det är. Jag måste ta itu med de problem som jag redan har, kan inte slänga ner hur många som helt i ryggsäcken. Det blir för mycket och för tungt för mig för att kunna gå.. Jag måste ju få slänga ut de saker som jag inte vill ha i väskan. Det tar en sån onödig plats.. Men måste få lite hjälp med att slänga ut det! Kan du hjälpa mig? jag behöver verkligen din hjälp.. Jag vill så mycket, vill ändra och förbättra saker i mitt liv, men det är lite svårt och det kan ta en tid innan det hände något!





Peace out!


Kärlek vid första ögonkastet!



Funkar det så? Kan man bli kär vid första ögonkastet?.eller är det bara något som man säger.. vissa kan ju tydligen bli de.. Man kan ju tycka att någon är fin, men kan man bli kär när man inte känner personen..?!  Man måste ju lära känna personen innan man börjar få känslor.. Okej att man är intreserad av personen.. Utseende, rösten, kroppen osv.. Men vara kär i personligheten? de funkar inte så.. Måste lära känna varandra innan man kan hitta "det" hos varandra!

Kärlek ska  vara något fint.. Något mysigt som man ska dela med varann.. Som i ett förhållande, man ska lita på varann till 110%, visa sin kärlek till varandra,  Man ska känna att man har den där underbara känslan när man träffas. att man saknar om man inte träffas.. Känna sig attraherad av varandra.Känna en sexuell lust till varandra.. Känna att man har personen vid sin sida vad som än händer, att man kan prata med varandra om precis vad som helst.. Veta att personen lyssnar när man pratar om tar till sig orden. Man ska känna att man inte behöver vara svartsjuk, för att man vet att han/hon älskar än.. Vet att personen alltid talar sanning och inte går bakom ryggen och ljuger om saker o ting.

Kärleken är en svår uppgift för vissa. det är inte alla som kan uppnå målen i detta.. vissa kör efter sina egna regler. men man är ju två om saken och man ska dela allt tillsammans.. Man har ju inte bara ett förhållande, man är ju också bästa vänner och ska iallafall förhoppningvis vara tillsammans mer än några månader.. om man nu känner den känslan i kroppen av att det är kärlek..

Det är samma som den fösta kyssen. det ska pirra i kroppen som man har en bunt fjärilar i magen och känna att man blir upphetsad.. blir man inte det, då är det inget o ha.. Man vill ju att det ska pirra o känna att man blir (kåt) av en kyss..Känna varandras läppar och tungor leka.. Och en kyss kan leda till de mesta.. men det avgör man ju själva vad man nu vill.. Men känns det rätt så varför inte gå på.. det kan ju inte bli annat än ett nej..Om man är osäker  och inte kan ta ett nej utifrån att man har testat så får man väl fråga vad den andra vill.. Prövar man inte så vet man inte vad man får.. Man ska ju chansa här i livet, annars så får man inte reda på något.. man vet ju inte hur det är förän man har testat och det kostar ju inget att testa. Kärlek är något som vi alla behöver.. och något som vi alla vi ha.. men det är inte många som visar den.. vissa gömmer den långt inne.. och det kan vara svårt att ta fram den..





Peace out!


Elona 1år!



Idag så fyller min systerdotter Elona 1 år! shiiit va tiden går snabbt, det känns bara som hon är ett par månader gammal.. Har sett henne växa upp från o-1 år. Att se henne utvecklas från dag till dag.. Börja prata smått, börja med att krypa till att gå.. Hon är min lilla ögonsten, mitt allt.. Jag måste träffa henne innan jag åker på morgonen och innan hon lägger sig på kvällen.. Hon gör mig så glad, att få se henne gör min dag bättre.. Jag kommer att skämma bort henne så mycket.. Jag ska lära henne bra och dåliga saker..saker som man själv har lärt sig med tiden.. :D Köpa ut cigg och alkohol till henne.. heheh ..  Kommer att bli den bästa mostern i världen! Är ju redan den bästa.. :D hihi  

Presenter hon har fått: En leksaksbil som man sitter på o kör.. någon giraff som man stoppar bollar i som spottar ut dom.. en massa kläder. pussel. små leksaker, smycken, smyckeskrin, pengar och en massa andra saker..orkar inte skriva allt.. en hel del för att fylla 1år!

Idag så har hon iallafall haft kalas hela dagen lång.. På morgonen fm, så kom Sofie med sin dotter Savanna, Emma med sin son Petter, Carro med sin son Jack, Loella med sin dotter Antonia.. Det har varit ett jäkla liv på fm.. :P hehe Sen har det bara droppat in folk hela tiden.. Mormor o morfar, gammel mormor o morfar, farmor o farfar, plats-farfar, faster med barn.. Vänner till michaela och Robban.. Så det har varit en del folk här i dag.  och vissa är kvar än.. faaan va dom tjötar.. tar batterierna aldrig slut på dessa människor.. haha..   ska ut nu o se om det finns någon tårta kvar.. har inte fåt i måg så mycket på dessa två dagar pga magkatarren,, så jag får trycka ner mig lite tårta.. lite grädde är bra för magen, lite fett :P hehe  Orkar faan inte ha ont längre  nu...  är så seg,, Mormor frågade mig om jag hade varit ute  och festat i 3veckor i streck.. hon tyckte att jag såg ut som jag hade gjort de... haha Tack för den mormor.. :D  jag är bara jävligt trött och har jävligt ont i min, kropp.. min mage, rygg och huvud.. ahhhh :S   
Här är några bilder från i dag!








Peace out!

Magkatarr i alla högsta grad!


Fy faaan säger jag bara.. Fick en känsla i går när jag kom hem efter skolan.. satt i soffan och kände ett tryck nedanför solaplexus (eller hur de nu stavas).. Fick så jäkla ont i magen och värkar till ryggen på 5-10 min.. allt gick så snabbt.. kunde för fasen kanppt sitta rakt i soffan.. kunde inte änns lägga mig ner, det vara värkte.. ohhhh.... Jag knöt i ihop min kropp som en jävla boll.. typ forsterställning.. det gjorde och gör så fruktansvärt ont.. :S vill inte mer!!  Tog mig en lusec mups i går, efter 30 min kände jag att smärtan försvann.. men den kom dock snabbt tillbaka igen.. jävla skit tabletter..

När jag skulle gå och lägga mig i går kväll.. det var nog en av dom västa nätterna på länge.. vred och vände på mig varje minut som gick.. Spännde hela min kropp, så mina magmuskler är helt slut i dag och även de andra musklern i kroppen som har fått jobba.. På inte tal om vilken underbar huvudvärk jag har i dag,, fyyy faaaaaan!!!!  tror ni att någon panodil hjälper eller.. nej.. det gör ju inte de!  Tiden tickar och går och det gör bara mer och mer ont i mig.. Blir det för jobbigt så får jag åka in till sjukan.. pallar inte att sitta med denna smärta.. räckte att sitta med den i går em till kvällen.. orkar inte.. känner hur värken smyger sig bak till svanken och upp på ryggen, under bysten och ner till magen.. :S

Man märker iallafall att kroppen tar till sig hur man mår.. har så mycket att tänka på i skolan, så mycket man ska hinna med.. läxor, prov, projektarbete, saker som ja ligger efter i.. Julen, julklappar, julfirande... Kärleken som finns eller inte.. Vännerna .. Familjen och en massa privata saker.. Allt på en och samma gång...Kroppen känner iallafall av att jag är stressad och har mycket att tänka på!!  Hade varit så jävla gott att åka iväg ett tag, en helg eller så.. så man får något annat på tankarna, koppla bort saker o ting för en liten stund.. Det hade nog hjälpt!















Känner mig verkligen som denna söta lila varelse!! hehe :D


Peace out!

Körförbud!?


Jag blev stoppad av en trafik polis i början av oktober.. Jag slapp undan böter som tur va.. men jag skulle istället beställa en besiktning innan den 18 okt. annars så hade det blivit körförbud.. Så jag beställde en tid, fick en den 17 okt och min bil gick igenom den, fick ett papper på ett par småsaker som skulle fixas. Det stod inte något om en ombesiktning.. Mamma ringde mig nu och sa att jag hade fått körförbud på bilen.. VA?? hur fasen då??.. det stod ju inget om att jag skulle besiktiga om den.. Så nu får jag inte köra med mig bil helt plötsligt.. Vill ju inte precis bli stannad och få böter som jag måste punga upp pengar som jag inte har och inte nog med de så kan jag bli av med kortet.. och det vill jag verkligen inte bli..no as hell..  Så nu får jag leta fram den jävla lappen och se va det står.. Men problemet är att jag har ingen aning om vart jag kn ha lagt den, hade den i bilen innan, men nu e den putsväck! :S   Åka kollektivt som man inte har gjort på 100 år sen man fick körkortet. Man blir ju så jäkla bekväm när man har bil. Åka när man vill, vart man vill, med vem man vill.. slipper sitta o knö på en buss/tåg/spårvagn. och slippa dessa fis och svettlukter.. Allt tjöt och trängsel... Bussen kommer ofta försent och så får man stå och vänta i kylan och frysa ihjäl, sen så missar man alltid dit man ska pga bussen är sen. så då får man vänta ännu längre.. Ahhh :S  Vill hällre vara bekväm och åka bil en sitta på en buss eller nått liknande.. Om jag nu hittar den förbasakde lappen så slipper jag åka buss.. Önska mig lycka till :D

Peace out..



Ny Bloggare på blogg.se


Hejsan hoppsan allihopa..
Nu har jag skaffat mig en blogg här på blogg.se
Jag har en anna blgg på nattstad.. http://blogg.nattstad.se/Loritz  där får ni jätte gärna besöka mig också..
Jag ska försöka att göra denna blogg intressant.. Men jag kommer nog antagligen skirva mest om mig själv, vad jag har gjort, lite av mina tankar och även lite andra saker.. Alltså en blogg om allt och inget :D haha
Hoppas att ni kommer att besöka min blogg och kommentera de och även tipsa mig om vad jag kan skriva om så att det blir mer intressant för er läsare och för mig som bloggar.. :)